Landrover Defender huren?

Natuurlijk, een stoere auto. Maar, waarom van de gebaande paden af? Waarom op ontdekkingstocht? Waarom op avontuur? Waarom zou ieder bedrijf eigenlijk gewoon eens een echte Landrover Defender moeten huren?

Koffie. Thee. Hamburgers. Zonder ontdekkingsreizigers hadden we het allemaal niet gehad. Marco Polo, Columbus en Abel Tasman verlieten ooit de gebaande paden, de bekende zeeroutes. Zonder hun hang naar avontuur, was de wereld nu een stuk kleiner en saaier geweest.

Gelukkig is die tijd van grote en kleine ontdekkingen nog niet voorbij. Voor veel organisaties is het een droom. Nieuwe dingen ontdekken. Op avontuur. Weg uit de sleur. Gek genoeg zoeken veel organisaties dat avontuur binnen. Ze gaan dan ‘met de benen op tafel’ en proberen binnen de vier muren van een ‘brainstormruimte’ iets nieuws te ontdekken.

De gele kamer heeft een beter idee. Of, eigenlijk wel drie.

 

1) Op Ontdekkingstocht

Denk eens buiten de lijnen. Verken plekken waar je niet eerder was. Ga letterlijk de hei op met de gele kamer. Onze Landrover Defender is niet alleen een robuuste terreinauto, het is ook een schoolbord op wielen. Rondom is de Defender voorzien van een speciale wrapfolie waarop met krijtjes geschreven kan worden.

De gele kamer zorgt voor het krijtbord, krijtjes, stoelen, hapjes, drankjes, Defender en een gespreksleider. U zorgt voor een spannend communicatievraagstuk of een thema voor de brainstorm. En natuurlijk voor een groep medewerkers die van de gebaande paden durft te gaan.

Zo gaan we samen op safari. Een ontdekkingsreis naar nieuwe werelden.

 

2) Interactie op beurs of fair

Bezoekers uit de tent lokken? Of juist ín uw stand krijgen? Zet onze Landrover Defender in. Succes gegarandeerd. De Landrover blijkt dan ineens niet alleen stoer en robuust, maar ook heel aaibaar.

Dankzij de krijtfolie is er bovendien veel interactie mogelijk. Bezoekers kunnen een boodschap, noodkreet of spannende vraag op de Landrover krijten. Dat is een prachtige aftrap voor een goed gesprek. Daarvoor blijkt het innerlijk van de Landrover, dankzij de rust en het overzicht, een prachtige ambiance voor een goed gesprek.

Tegelijk kan het stoere uiterlijk van de Landrover een prachtige achtergrond zijn voor een fotoshoot. Voor dit stoere decor wil iedereen wel op de gevoelige plaat worden gezet. Zo zorgt de krijtauto van de gele kamer niet alleen voor een goed gesprek, maar ook voor een blijvende herinnering.

 

3) Exclusief vervoer & fotoshoot

Op pad met de Landrover Defender? Een avontuurlijke medewerker in het zonnetje zetten? Of aandacht vragen voor uw product, dienst of doel met een bijzondere roadtrip en opvallende terreinwagen? Het is allemaal mogelijk.

Daarnaast vormt deze stoere terreinwagen een prachtig decor voor een avontuurlijke, spannende fotoshoot.

De gele kamer kan op uw verzoek een tekst of logo op de Landrover laten plaatsen of krijten. Zo is de Landrover niet alleen een exclusief vervoermiddel, maar ook een rijdende reclamezuil.

Specificaties:

  • Landrover Defender 110 TD5 met 5 deuren en 9 zitplaatsen
  • Zwart, deels voorzien van krijtfolie
  • Handgeschakeld, diesel, 122 pk en 4×4
  • Bouwjaar: 2000

Nieuwsgierig geworden?

Mail dan naar landrover@degelekamer.nl of bel Arne via 06-5757 2198 en we gaan samen het avontuur aan!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *